Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRENÁJOM! 4 izb. byt s parkovaním na Kolibe

Interné ID: 20144
Ulica: Podkolibská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
1 800 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame veľmi pekný a priestranný 4 izb. byt na prenájom, Bratislava – Koliba. Byt sa nachádza vo veľmi kvalitnom rezidenčnom dome v blízkosti lesa s výbornou infraštruktúrou. Nachádza sa na 3.posch./4 poschodového domu. Rozloha bytu je 160 m2 + 2 lodžie. Je veľmi kvalitne zariadený. Má tri priestranné spálne: spálňu s manželskou posteľou a novými matracmi, obrovskú detskú izbu s dvomi rozkladacími posteľami a dostatočným úložným priestorom a hosťovskú izbu s rozkladacou pohovkou. Veľká kúpeľňa je vybavená vaňou, sprchovacím kútom a toaletou. Druhá toaleta s umývadlom sa nachádza na chodbe. Moderná kuchyňa s kuchynským ostrovčekom je vybavená indukčnou varnou doskou, rúrou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou (všetky spotrebiče značky Bosch) a chladničkou s mrazničkou (značky Beko). V obývacej časti nájdete veľký jedálenský stôl, kde je dostatok miesta pre vašu rodinu a hostí. Pohodlná XXL pohovka (tvar U) vás pozýva na pohodový večer pri televízii alebo rozhovore s priateľmi. Príjemnú atmosféru dotvára funkčný krb. Šatňa a špajza ponúkajú dostatok priestoru na všetko potrebné. Obývačka a hosťovská izba sú orientované na juhozápad, spálňa a detská izba na severozápad. Bytový dom má súkromnú záhradu s možnosťou pikniku, trampolínou a pieskoviskom. Byt sa prenajíma s dvomi uzamykateľnými garážami a praktickou pivnicou na prízemí. Preferuje sa nájom na minimálne 24 mesiacov.
Cena za prenájom 1.800 Euro + 350 Energie + 150Eour /parkovacie miesto v garáži/. Klient hradí províziu RK vo výške ceny prenájmu.
V prípade bližších informácií a obhliadok kontaktujte:
Lucia Balková,tel. 0905 523 529
© Vyhotovené fotografie a text sú autorským dielom realitnej kancelárie ELYZIA

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
167 m2
Úžitková plocha:
160 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Energetický certifikát:
B
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti