Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ELYZIA I PREDAJ 5 izb. RODINNÉHO DOMU, pozemok 1156 m2, Vysoká pri Morave, okr. Malacky

Interné ID: 20139
Ulica: Hlavná
Obec: Vysoká pri Morave
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
180 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj štýlový sedliacky dom v pôvodnom stave (zastavaná plocha 136 m2) s rozsiahlym pozemkom (výmera 1156 m2) v obci Vysoká pri Morave. Obec sa nachádza len 25 km od hlavného mesta Bratislava. Dom stojí na území staršej pôvodnej obytnej zóny v širšom centre obce. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete (plyn, elektrina). Zdroj vody z vlastnej studne na pozemku, kanalizácia je vedená do žumpy, rovnako je umiestená na pozemku vo dvore.
Rodinný dom má jedno podzemné podlažie (priestranná pivnica), jedno nadzemné podlažie, veľká povaľa pozdĺž celého domu s možnosťou zobytnenia. Dom pozostáva celkovo z 5 izieb, samostatnej kuchyne, jednej kúpeľne, toalety, priestrannej komory/ skladu. Má dva vstupy, ktoré smerujú do prednej a do zadnej časti domu, vstupy sú spojené presklenou verandou.
Nehnuteľnosť disponuje veľkou záhradou. V blízkosti je rieka Morava. Obec má dobrú občiansku vybavenosť. V tesnej blízkosti je základná škola so škôlkou, v pešej dostupnosti, lekár, pošta, kostol, obchod, knižnica. Obec je vzdialená 11 km od Stupavy.
Celková cena: 180.000,- EUR
V prípade bližších informácií a obhliadok ma kontaktujte: Mgr. Nikola Hergovitsová 0905 566 697, hergovitsova@elyzia.sk
© Vyhotovené fotografie a text sú autorským dielom realitnej kancelárie ELYZIA

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
136 m2
Plocha pozemku:
1156 m2
Zastavaná plocha:
136 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti