Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ELYZIA I PREDAJ - Rozprávková usadlosť s viacerými stavbami a veľkým pozemkom, Dolné Strháre, V. Krtíš

Interné ID: 20071
Ulica: Dolné Strháre
Obec: Veľký Krtíš
Okres: Veľký Krtíš
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Budova
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj gazdovstvo s viacerými stavbami v dedinke Dolné Strháre, ktorá sa nachádza pri hrade Modrý Kameň, okres Veľký Krtíš.
Na pozemku s výmerou 4132 m2 sa nachádza niekoľko pôvodných vidieckych domov a ďalších stavieb.
Dva rodinné domy prešli čiastočnou rekonštrukciou s použitím tradičných materiálov a zachovaním autenticity.
Pozostávajú z 2 obytných miestností, kuchyne, kúpeľne, samostatného wc a pridružených miestností. Hosťovský dom navyše disponuje dvomi kúpeľňami a toaletami. Nehnuteľnosti sú napojené na elektriku, mestskú vodu. Odpad zabezpečuje čistička. Kúrenie je na pevné palivo, ale v hlavnom dome je už príprava na elektrické kúrenie.
Ďalší dom slúži ako dielňa. Zastrešená priestranná stodola je úžasný jedinečný priestor prepojený s uzavretým trávnatým dvorom na jednej strane a na druhej strane s rozľahlou ovocno-zeleninovou záhradou. Toto unikátne miesto je ako stvorené pre alternatívne podujatia, výtvarné sympózia, kurzy či hostiny. Okrem týchto stavieb sú na pozemku ďalšie menšie drevené stavby ako aj hlinený domček s rôznorodým využitím.

Gazdovstvo je do dnešných dní využívané ako komunitný priestor pre kreatívne kurzy, lokálnu tvorbu, tradičné remeslá, rozvoj osobnosti, zážitkové pobyty a pod. Spolu s množstvom romantických zákutí ponúka neopakovateľnú atmosféru, ktorú musíte vidieť a hlavne zažiť.

Celková cena: dohoda

Viac fotografií: https://www.elyzia.sk/nehnutelnost/12808442-predaj-rozpravkova-usadlost-s-viacerymi-stavbami-a-velkym-pozemkom-dolne-strhare-v-krtis

TREBA VIDIEŤ !!
Bližšie informácie a obhliadky: Mgr. Nikola Hergovitsová, 0905 980 333, hergovitsova@elyzia.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
4132 m2
Úžitková plocha:
250 m2
Plocha pozemku:
4132 m2
Zastavaná plocha:
476 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti